dissabte, 2 de novembre del 2013

Benvinguts/des al Triangle de fum.
Com sabreu, l'Arxiu Històric del Poblenou som una associació independent que des de 1976, es dedica a la recerca, arxiu i difusió de dades i documents sobre el barri barceloní del Poblenou.
Ja fa molts anys que ens vàrem decidir a utilitzar el correu electrònic per comunicar-nos amb els nostres socis. Més endavant, en l'empresa més important i necessària vàrem començar a digitalitzar l’arxiu, i ja fa un temps, hem començat a mostrar-ho a tothom en una pàgina web pròpia a Internet.
Ara som als anys de les xarxes socials, i de forma natural, hem decidit utilitzar-les per aprofitar les seves grans possibilitats comunicatives. Emmarcat en aquesta nova aventura batejada com Arxiu 2.0, encetem aquest blog anomenat “El Triangle de fum”. Des d'aquest racó de la xarxa partim amb tres objectius principals:

Publicació dels materials de l’Arxiu.
En aquest espai principal, i de manera fixa, publicarem fotografies sobre el barri acompanyades d’un text. Darrera del text es farà referència a l’article d’on s’ha extret o bé, en el cas de ser inèdit, on es pot trobar més informació del mateix tema. Habitualment, trobarem publicacions més convencionals, ja sigui en forma d’articles, fotografies o vídeos. Totes s'aniran ordenant per carpetes visibles a la barra superior. Són Activitats, Urbanisme, Art, Carrer, Persones i Treball. A les barres laterals i inferiors altres seccions fixes com "Zona est" també s'aniran actualitzant.
Informació i difusió de qualsevol de les activitats relacionades amb l’Arxiu.
El blog serà un nou canal de difusió de qualsevol activitat relacionada amb l’Arxiu Històric del Poblenou, ja siguin sortides, presentacions, exposicions...
Ser presents al món.
Des del nostre blog us volem animar a participar, ja sigui en forma de comentaris, esmenes i opinions, com de treballs o documents més elaborats que podem arribar a publicar. També crearem una llista de pàgines web i blogs afins a la història del nostre barri i ciutat. La nostra intenció és la de crear una petita “comunitat AHPN” on intercanviar materials i fer-ne difusió mútua.

1 comentari:

  1. Although might be} quite challenging to master, players should rely on their abilities to play the sport effectively and maximize their potential winnings. The short reply is that we can to} choose to create a centralized assortment enterprise. I assume what we’re trying to convey is that this is a a|it is a} new, extremely highly effective technology, and there’s a lot of adoption of it within the technology neighborhood. If we’re going to be the leader in cellular gaming, we have to be the leader in technology and means it} impacts 1xbet cellular games.

    ResponElimina